Tarieven

Waar wacht je nog op, ga meteen naar https://vogueplay.com/ar/cleopatra-tragamonedas/ nu is het tijd om te beginnen met spelen durante winnen! Een juridisch advies of procedure kost geld en dat kan een drempel zijn om een advocaat in te schakelen. Tegelijkertijd kan een advocaat u veel geld of narigheid besparen.

Bij Boesjes & Wijngaard Advocaten bieden we een daarom een laagdrempelige manier aan om uw rechtsvraag aan ons voor te leggen. Voor een oriënterend (kennismakings)gesprek van maximaal 30 minuten met een van de advocaten van Boesjes & Wijngaard Advocaten brengen wij geen kosten in rekening. Wel vragen wij u hiervoor telefonisch een afspraak te maken.

Indien meer tijd nodig is voor het geven van een gedegen advies of als een juridische procedure noodzakelijk is, zullen wij de te verwachten kosten daarvan met u bespreken. Naast de kosten voor de werkzaamheden van een advocaat, moet u rekening houden met kosten die de rechtbank vraagt om een procedure te starten (griffierechten), kosten van aktes en andere documenten (verschotten) en de kosten van een eventueel in te schakelen deskundige.

Als u de kosten voor een advocaat niet zelf kunt betalen, komt u mogelijk in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand. In dat geval wordt een groot deel van de advocaatkosten door de overheid  vergoed via een zogenaamde ‘toevoeging’. De aanvraag daarvoor handelen wij graag voor u af. Afhankelijk van uw inkomen dient u wel een eigen bijdrage te betalen. Een toevoeging wordt verstrekt door de Raad voor Rechtsbijstand. Op hun website (www.rvr.org) treft u nadere informatie aan over toevoegingen, inkomensgrenzen en informatie over de eigen bijdrage.

Voor particulieren die niet in aanmerking komen voor gefinancierde rechtsbijstand hanteren wij op dit moment een uurtarief van € 150 exclusief BTW. Ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf kunnen bij Boesjes & Wijngaard Advocaten terecht voor € 175 per uur exclusief BTW. Afhankelijk van de aard, omvang of duur van een rechtsvraag of procedure kunnen aangepaste tarieven worden besproken.