Ruby Boesjes

Waar wacht je nog op, ga meteen naar https://vogueplay.com/ar/cleopatra-tragamonedas/ nu is het tijd om te beginnen achieved spelen durante winnen! Boesjes studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam en behaalde in 1990 haar titel ‘meester in de rechten’. Haar brede belangstelling leidde tot de wereldreis die ze na haar studie maakte. Die bracht haar in contact met mensen van andere culturen in allerlei situaties. Het inspireerde haar om te gaan werken in de rechtsbijstand vanuit haar drive mensen te helpen om een rechtvaardige oplossing voor hun juridische kwesties te verkrijgen.

Na haar studie werkte Boesjes bij VluchtelingenWerk, het Buro voor Rechtshulp en de Stichting Rechtsbijstand Asiel. Tevens adviseerde zij de Raad voor de Kinderbescherming, de Nederlandse Orde van Advocaten en de Raad voor Rechtsbijstand. Daarnaast treedt Boesjes nu ruim tien jaar op als docente voor advocaten bij de Opleiding Sociaal Recht en enkele jaren bij het Instituut voor Juridische Opleidingen. Zij wordt regelmatig gevraagd als gespreksleider van intervisiebijeenkomsten op advocatenkantoren en als spreker over het onderwerp gestructureerde feedback.

Boesjes heeft meegewerkt aan verschillende publicaties, met name over kwaliteitszorg, intervisie en peer review voor advocaten. Tevens was zij adviseur bij de commissie Metatoets en projectbegeleider bij de totstandkoming van vier Best Practice Guides voor de advocatuur op vier rechtsterreinen: Echtscheidingsrecht, Vreemdelingenbewaring, Arbeidsrecht en BOPZ (psychiatrisch patiëntenrecht).

Bij Boesjes & Wijngaard Advocaten kunt u voor vragen op het terrein van het  personen- en familierecht, het vreemdelingenrecht en algemeen bestuursrecht terecht bij Ruby Boesjes. Binnen deze rechtsgebieden gaat haar belangstelling uit naar internationale kwesties, zoals rechtsvragen inzake familierechtelijke kwesties over de grenzen heen. Daarnaast is zij goed ingewerkt in de bestuurlijke procedures van bezwaar en beroep, mede door haar werkzaamheden als lid van de Bezwarencommissie Raad voor Rechtsbijstand.